info@erinniadesign.hu

Virágbox

Nem mindegy, hogy milyen környezetet teremtünk magunk körül. A kellemes színek jó hatással vannak a közérzetünkre. Színes virágboxainkkal vidámságot csempészhetsz otthonodba, de akár ajándékba is adhatod szeretteidnek.


 

A virágbox tökéletes ajándékötlet, amivel bármikor meglepheted szeretteidet!

Legyen az Nőnap, Anyák napja, szülinap, névnap vagy bármilyen jeles alkalom.

a virágbox tökéletes ajándékötlet évfordulóra, Valentin-napra, de akár Anyák napjára is vagy akkor, ha csak meg akarjuk lepni a Hölgyet

Miért éppen virágbox ajándékba?

Sokszor nehéz ajándékot választani, de a virág az egyetlen, amivel egészen biztosan soha nem nyúlhatsz mellé! A virágbox tulajdonképpen egy ajándékdoboz és a virágcsokor házasítása révén született meg és az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert. A virágbox, rózsabox alapja egy dekoratív doboz, amely a benne lévő virágokat stabilan tartja és a virágszálak nem tudnak elmozdulni, kihullani. Virágboxaink nem élő virágokból, hanem élethű selyemvirágokból készülnek, így garantáljuk, hogy a megajándékozott még nagyon sokáig gyönyörködhet a virágok szépségében.

élethű és finom tapintású selyemvirágokból készítjük a virágboxokat, kézműves virágbox

Ha szeretnéd az otthonodat dekorálni, virágboxot választhatsz az asztalodra a nappaliba vagy a hálóba, a komód tetejére. Plusz ötlet dekoráláshoz: a selyemvirágok szirmaira néhány csepp illóolajat cseppentve sokáig élvezheted a kellemes illatot a lakásban, csak ügyelj arra, hogy lehetőség szerint kellemes, virágillatú illóolajat válassz!