info@erinniadesign.hu

MAGAMRÓL

Kovács Réka vagyok, az Erinnia Design megálmodója. Az oldal létrehozását rengeteg kísérletezés előzte meg, ami az álomfogók elkészítését és a termékpaletta kialakítását illeti. A célom az volt, hogy a relaxáció általam is használt és nagyon kedvelt eszközeit egy oldalra terelhessem, és emellett a kedvenc dekorációmat és egyben általam az eredeti céljára használt pihenést könnyítő álomfogókat is a webshopba tehessek. Fontosnak tartottam, hogy olyan stílusú dekorációt (álomcsapdákat) alkossak, ami még nem elterjedt a piacon, és valóban egyedi stílust képvisel, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.
Az alkotás és a relaxáció, vagy ha úgy tetszik, az igazi pihentető kikapcsolódás mindig rendkívül fontos szerepet töltött be az életemben. Már-már közhelyes, mégis azzal kell kezdenem, hogy egészen kicsi gyerekként az alkotásban leltem igazán örömöm. Így igyekeztem olyan álomfogókat elképzelni és megvalósítani, amelyek valóban egyediek, és nem találod meg a boltok polcain tömegcikként.

EREDETI FOGLALKOZÁSOM

Bár mindig is közel állt a szívemhez az alkotás, az eredeti szakmám szerint jónéhány éven keresztül egészségügyben dolgoztam.
Egészségügyi dolgozóként azt tapasztaltam, hogy rengeteg ember megy át krízishelyzeten. Ezt nehezíti, hogy az ember stressz hatása alatt szinte lehetetlennek érzi a nyugodt lelkiállapot elérését, amely viszont a gyógyulásban nagyon fontos tényező lenne. A stressz által előidézett állapot képes felborítani az ember lelki nyugalmát, amely előbb-utóbb betegség kialakulásához vezet.

Az egészségügyi pályát környezetmérnöki pályára cserélve nemcsak a betegségek lelki hátterével, hanem a környezeti ártalmak betegségre történő hatásaival is elkezdtem tüzetesebben foglalkozni. Emellett azonban egyre nagyobb szerep jutott a mindennapjaimban az alkotás és a relaxálás örömének.

MIÉRT ÉPPEN ÁLOMFOGÓK, FÜSTÖLŐK, PÁRNÁK?

Amikor először le kellett írnom, mit szeretnék a webshopba, kicsit elbizonytalanodtam. Az első számú kedvenc, az álomfogó került a középpontba. Imádom tervezni, készíteni és a készítés során felmerülő aprócska változtatásokkal (mert ilyen mindig van:) minden álomfogó egyedi darab lesz, nincs két egyforma.
Az álomfogók számomra az igazi álmokban való hitet és azok megtestesülését jelentik. Emellett igencsak mélyen beleástam magam az álomfejtés rejtelmeibe és abba, hogy ez miként segít a napi problémák és nehézségek megoldásában.
A kellemes álmokhoz és a pihentető alváshoz nem mindegy, hogy mire hajtjuk le a fejünk. A gyógynövényes párna ezért lett első látásra szerelem, mert a gyógynövények természetes hatóanyagának köszönhetően mindenféle mesterséges alvást segítő szerek nélkül is pihentetően alhatunk és reggel üdén, frissen ébredve válthatjuk meg a világot (legalábbis a saját kis világunkat mindenképpen :). A füstölők és az illóolajok a nappali relaxációban segítenek, segítségükkel könnyebben tudunk ellazulni és egy hosszú, fárasztó nap után jól esik egy finom illatú helyiségben átadni magunkat a kellemes gondolatoknak.