info@erinniadesign.hu

Így csomagolunk mi

Óvjuk együtt a környezetünket!

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink csomagolásakor környezetbarát anyagokat használunk.

  • Újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagoljuk termékeinket, a postázandó dobozokat a termékek méretéhez igazítjuk, saját magunk vágjuk, nem tömeggyártásban termelt egységes dobozokat választottunk.
  • A dobozok bevonásakor biológiailag lebomló, fehérítetlen papírt használunk, ha szükséges a terméket rögzíteni, a termékeket természetes alapú juta madzaggal kötjük át.
  • A dobozok leragasztásakor újrahasznosított kartonból készült papíralapú ragasztószalagot használunk.
  • A dobozokba terméktől függően termékkitöltő anyagként fagyapotot vagy újrahasznosított kartonból készült hullámkartont teszünk.
  • A fagyapot egy biológiailag 100%-ban lebomló termék, amelyet faaprítékból készítenek. A termékkitöltőként használt fagyapotot újrahasznosíthatod. Például a kertben komposztláskor felhasználhatod takaróanyagként, kisállattartók számára alomként tökéletes, de kreatívan dekorálhatsz is vele: egy kis cserépbe vagy kosárkába helyezed és az évszaknak/szezonális ünnepeknek megfelelő en apró dekorációkkal díszíted.      
  • A postára adott termékek minden esetben dupla csomagolást kapnak. Először kartondobozba csomagoljuk a terméket, majd a dobozt egy biológiailag lebomló papírból készült csomagolóanyaggal látjuk el. A csomagoláshoz szintén biológiailag lebomló papír ragasztószalagot használunk. 
  • A gyógynövényes párnát és teákat a párásodás védelmének érdekében igen vékony műanyag fóliában csomagolva tároljuk, hogy a gyógynövények illata minél tovább tartson és a termékek ne szívják magukba a párát. Kérjük, hogy a fóliacsomagolásokat minden esetben a szelektív gyűjtőedénybe dobd, ezzel lehetővé téve a csomagolások újrahasznosítását!


A termékek csomagolására csomagolási díjat NEM számolunk fel!