info@erinniadesign.hu

Az Erinniáról

Kovács Réka vagyok, az Erinnia márka megálmodója. Az álomfogó webshop hosszas útkeresést követően nyerte el jelenlegi, végleges formáját és olyan alkotásokat kínál, amelyek mindegyikéből egyetlen darab készül.

Ahogy minden lélek fejlődik, döntések sorát hozza meg, az Erinnia Design shoppal és velem is pontosan ugyanez történt. Az Erinnia Design korábbi formájában szélesebb kézműves termékpalettával rendelkezett, azonban mára elengedtem a kevésbé fontos dolgokat és az Erinnia így megújulva, immáron teljes egészében az álomfogók megalkotására fókuszálva létezhet.


Miért éppen álomfogó?

Úgy vélem, az álmok segítenek tisztán látni önmagunkat. 
A mai rohanó világban sajnos egyre kevesebb időt szentelünk a saját magunk megismerésére, pedig az önismeret a boldogság és a kiegyensúlyozott élet egyik legfontosabb alapköve. Számomra az álomfejtés az önismeret egyik fő eszköze. Emellett alapvetően fontosnak tartom, hogy megtaláljuk azokat a tevékenységeket, amely során időt tölthetünk saját magunk „társaságában” és lehetőségünk adódik igazán befelé figyelni. Nekem ezt az időtöltést az alkotás, ezen belül is az álomfogók készítése jelenti.

Az álomfogó az ősi legendák szerint megvédi az álmodót a rossz álmoktól és megőrzi a kellemes, szép álmokat. Az álomfogó eredetileg vesszőből, madártollakból és különféle kagylókból, ásványokból készült. Az általam készített  álomfogók azonban sokszor meglehetősen merészen eltérnek az eredeti álomfogóktól. Kollekcióimban különböző stílusú álomőrzőket találhatsz, amelyek között rálelhetsz arra, amelyik számodra a leginkább megfelelő és a leginkább elnyeri a tetszésed.

Őszintén szólva az első álomfogók megalkotásakor eszem ágában sem volt eladni azokat. :) Azonban újra és újra ihletet kaptam és nem bírtam megállni, hogy ezeket ne valósítsam meg, így egy idő után már szépen sorakoztak az elkészült álomfogók a falakon és a polcokon. Az ötlet pedig ekkor született meg: nem maradhatnak árván, mindegyikük meg kell, hogy találja az otthonát és méltó helyét. Így hosszas ötletelés, ezernyi finomítás és csiszolás után megszületett Erinnia, az álomfogók webshopja.
Az Erinnia név - bár sokféle asszociációt hallottam már a név megszületése óta - csupán egy fantázianév, nincs semmilyen mitológiai vagy vallási kötődése. A név csengése és kellemes hangzása fogott meg és azonnal eldöntöttem, ő lesz a választottam! :)

Célom az, hogy olyan álomfogót akaszthass a faladra, amely maximálisan illik a Te egyéniségedhez és amely mindig eszedbe juttatja az álmok és az önmagad megismerésének, szeretetének fontosságát.