info@erinniadesign.hu

Ásvány karkötő

Minden ásvány karkötőből egyetlen darab készül!

Az ősi hagyományok minden ásványnak gyógyító hatást tulajdonítanak. Ebben a kategóriában különböző ásványokból készült ásványkarkötőt találsz.


 

Ásvány karkötő,

Ásvány ékszer
Kézzel készült ásványékszer, ásványkarkötő, ásvány ékszerek, ásványok

ásvány karkötő


Születésnap? Névnap? Karácsony? Az ásványkarkötő tökéletes választás ajándékként szeretted számára! Az ásványkarkötő az elmúlt években egyre népszerűbbé vált és nemcsak az ásványoknak tulajdonított jótékony hatások miatt. Egyre többen választanak visszafogott, ámde elegáns ásványkarkötőt vagy kézműves gyöngy karkötőt ruházati kiegészítőként. Ha nem kifejezetten az ásványok hatása miatt keresel karkötőt, hanem öltözékedet szeretnéd feldobni valami egyszerű, de nagyszerű kiegészítővel, akkor is bátran ajánljuk az ásványkarkötő viselését vagy szintén kézzel készült gyöngy karkötőinket! 

Az ásványkarkötő alapvetően gumírozott, erős damilra készül, így nem kell félned attól, hogy szorítani fogja a csuklódat. Minden ásványkarkötő elkészítésekor gondosan válogattuk össze az egymáshoz illő ásványokat. Az ásványkarkötő megtervezésekor figyelembe vettük az adott ásványoknak tulajdonított hatásokat, az ásványok formáját és színét is. Minden ásványkarkötő úgy készült, hogy a benne található ásványok kiegészítsék egymást mind színvilágban, mind stílusban, mind pedig a nekik tulajdonított hatásukban. Az ásványkarkötő elkészítése előtt minden esetben személyesen választjuk ki a belekerülő ásványokat és nem hagyatkozunk pusztán a „megszokásra”, ugyanis minden nagybevásárlás alkalmával igyekszünk újabb és újabb kombinációkat kitalálni, hogy valóban egyedi ásványkarkötő készülhessen. Amikor ásványbeszerző körútra indulunk, rendszerint nagy mennyiségű ásványgyöngyökkel térünk haza, így olykor előfordulhat, hogy egy-egy ásványgolyó megreped vagy megtörik. Éppen ezért az ásványkarkötő elkészítése előtt minden esetben kiválogatjuk az ásványgolyókat, hogy az ásványkarkötő sérülésmentes ásványokból készüljön. Minden csiszolt felületű ásványgyöngyökből készül, ezáltal az ásványkarkötő felülete kellemes tapintású. Minden ásványkarkötő más-más színű, ami esetenként  – bár ez nem köztudott - az ásvány színezéséből ered. Sok ásványt utólagosan, a csiszolás megkezdése előtt színeznek, hogy még lenyűgözőbb látványt nyújthasson. Manapság igen népszerű és elterjedt lett a lávakövekből készülő ásványkarkötő, így mi is készítettünk néhányat, amit megtalálsz kínálatunkban. Alapvetően fehér és fekete lávakövekből készült nálunk az ásványkarkötő, a színes lávakövekkel egyelőre még nem tudtunk megbarátkozni. 

ásványkarkötő csomagolása

Tárolása

Ha szeretnéd, hogy az ásványkarkötő nagyon hosszú ideig megőrizze szépségét, érdemes napfénytől elzárt helyen tárolni, például egy csinos kis ékszerdobozban.

Tisztítása

Ha valahogyan sikerült összekoszolnod az ásványkarkötődet, semmiképpen se kezdd el tisztítószerrel vagy vegyszerekkel súrolni, minden esetben elegendő neki a tiszta víz!

Válassz ízlésednek, hangulatodnak megfelelő színvilágot vagy válaszd ki kedvenc színedet a nálunk kapható ásványkarkötő kínálatból! Fontos tudni, hogy minden ásványkarkötő páratlan, tehát egyetlen darab készül nálunk belőle, így ne habozz a vásárlással, ha megtaláltad a Neked legjobban tetsző darabot! Minden ásványkarkötő visszafogott natúr, környezetbarát, lebomló csomagolásban érkezik Hozzád.

ásványkarkötő, ásvány ékszer, ásványkarkötő, ásványékszer, ásvány ékszerek